Veterinärt hembesök i Bunkeflostrand

Ett veterinärt hembesök är smidigt for dig och mindre stressende for ditt sälskapsdjur.

Den trygga miljön som finns i djurens egna hem bidrar till att ge patienterna en så lugn och positiv veterinärbesöksupplevelse som möjligt.

Det är viktigt för mig att du och ditt djur känner er trygga och att veterinärbesöket blir en bra och positiv upplevelse. Bokar du en tid hos mig, kommer du alltid att träffa samma veterinär, som känner både dig och ditt djur.

Man kan som djurägare föredra ett veterinärt hembesök av flera olika anledningar. Man kan t.ex. ha svårt att lösa ett klinikbesök praktisk, pga. barnpassning, tidsbrist i vardagen, svårt att få in katten i transportburen, ingen transportmöjlighet etc.

Ett klinikbesök kan ofta upplevas stressende for ditt djur. En del djur (fram för allt kan katter) kan uppleva kombinationen av (bur)transport och sen doften av veterinärklinik som överväldigande, obehagligt och stressande.

Unna dig själv och ditt djur ett hembesök av Veterinären i Bunkeflostrand. Leg. veterinär Tanja Sværke kommer hem till dig och ditt djur och erbjuder er min hjälp.