Här kan du skicka in en förfrågan om att få recept till ditt djur utskrivet, via förmuläret nedan. Detta under förutsättning att ditt djur har blivit undersökt av mig under de senaste 12 månaderna.

Receptförskrivning som kan göras via förmuläret är:

  • Antiparasitära medel (t.ex. fästingmedel) som ges via munnen eller på huden
  • Läkemedel vid kroniska sjukdomstillstånd, som t ex. kronisk ledsmärta, vissa hormonsjukdomar etc. (om jag tidigare har ordinerat detta läkemedel till ditt djur).

För din trygghet gör jag alltid en individuell bedömning om djuret först måste veterinärundersökas innan jag skriver ut ett recept via förmuläret. Många behandlingar av kroniska sjukdomar kräver regelbundna kontroller. Jag rekommenderar och månar alltid om att följa upp behandlingsresultat med regelbundna kontroller och återbesök. Detta för att ha medicineringen under kontroll och för att ditt djur ska må så bra som möjligt.

Receptförskrivning kostar 185 kr. Jag skickar en faktura via e-post till dig.

Fyll i alla uppgifter i formuläret nedan så kommer ett e-recept förskrivas och finnas tillgängligt på valfritt apotek inom 1-2 vardagar. Om ett veterinärbesök krävs innan receptförskrivningen kan utföras, då kontaktar jag dig.

Jag behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen och gällande lag om journalföring.